Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

OPEN DAGEN IN DE DOMA SM SUITE 13 APRIL & 15 APRIL,

Op deze gelegenheid bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in onze Doma Suite.

Team leden zijn aanwezig om u te ontvangen en te voorzien van een een hapje en drankje

Belangrijk is dat op vrijdag 13 April is gereserveerd voor Dames en heren alleen

 


Read more

Nieuw bij Doma Melkmachine

Hoewel de collectie in Doma SM Suite al enorm is, is er altijd ruimte voor nieuwe aanwinsten. Sinds kort is het laatste model melkmachine beschikbaar.

Nieuwste model melkmachine bij Doma SM Suite waarom slaven de ultieme vorm van tease and denial geboden kan worden. Misschien dat voelde smeken helpt om het tempo iets op te voeren zodat je mag klaar komen. Dit alles kan via de speciale afstandsbediening op afstand zodat de Meesteres lekker kan rondlopen terwijl ze alle controle over je orgasme heeft.

Meesteres Noir demonstreert met veel plezier deze nieuwste aanwinst.

Boek een sessie met een van onze meesteressen , te vinden op onze website

https://www.domasmsuite.nl/meesteres-den-haag/
Nieuwsarchief

News

De Nederlandse vrouw wil wel wat meer SM in haar seksleven // Relatie


De Nederlandse vrouw wil wel wat meer SM in haar seksleven // Relatie

willen. Dat blijkt uit een Grote Sex-enquête die vrouwenblad Cosmopolitan samen met mannenblad Esquire heeft gehouden. Maar tussen het willen en het daadwerkelijk uitvoeren, zit een wereld van verschil… Voor je de gemiddelde Nederlandse man zover hebt dat hij haar écht domineert (laten we eerlijk zijn vrouwen, over het algemeen hebben wij toch de touwtjes in handen), zijn we een complete cultuuromslag verder. Maar wie weet. Misschien toch een idee om NU een SM-shop te beginnen.
Cosmopolitan en Esquire ondervroegen in totaal 1051 vrouwen en 411 mannen. De insteek van de enquête was: Hoe Fifty Shades of Grey is jouw sexleven echt? En hoe spannend zou je het willen hebben? Het blijkt dat de vrouw hierin de lat iets hoger legt dan de man. Sterker nog: 65% van de mannen denkt dat vrouwen niet in zijn voor meer kinky sex.

Heel wild zijn we in Nederland nog niet. 76% van de vrouwen geeft aan dat ze nog nooit kinky sex à la Fifty Shades of Grey heeft gehad. 73% van de mannen zegt het nooit met zijn partner over BDSM (Bondage & Discipline, Dominance & Submission en Sadism & Masochism) te hebben. 74% van de vrouwen geeft echter wel aan hard te gaan juichen als haar sexpartner met handboeien zou komen aanzetten.

Van de vrouwen geeft 50% aan dat ze wel graag door hém wordt gedomineerd in bed, 39% wisselt het graag af. Mannen hebben minder de behoefte om alleen maar dominant te zijn, want 70% zegt: ‘We kunnen toch afwisselen?’ Kinky sex is niet iets wat de Nederlandse vrouw zomaar met iedereen wil doen. 75% geeft de voorkeur aan een vaste partner, 20% aan een minnaar en slechts 5% aan een scharrel.

De volledige uitslag van de Grote Sex-enquête staat in het februarinummer van Cosmopolitan, dat vanaf 13 januari in de winkel ligt.

Bron CosmopolitanBack