Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

OPEN DAGEN IN DE DOMA SM SUITE 13 APRIL & 15 APRIL,

Op deze gelegenheid bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in onze Doma Suite.

Team leden zijn aanwezig om u te ontvangen en te voorzien van een een hapje en drankje

Belangrijk is dat op vrijdag 13 April is gereserveerd voor Dames en heren alleen

 


Lees verder

Nieuw bij Doma Melkmachine

Hoewel de collectie in Doma SM Suite al enorm is, is er altijd ruimte voor nieuwe aanwinsten. Sinds kort is het laatste model melkmachine beschikbaar.

Nieuwste model melkmachine bij Doma SM Suite waarom slaven de ultieme vorm van tease and denial geboden kan worden. Misschien dat voelde smeken helpt om het tempo iets op te voeren zodat je mag klaar komen. Dit alles kan via de speciale afstandsbediening op afstand zodat de Meesteres lekker kan rondlopen terwijl ze alle controle over je orgasme heeft.

Meesteres Noir demonstreert met veel plezier deze nieuwste aanwinst.

Boek een sessie met een van onze meesteressen , te vinden op onze website

https://www.domasmsuite.nl/meesteres-den-haag/
Nieuwsarchief

Nieuws Archief

Blog.nl 'Vijftig tinten-hotel' geweerd in Spanje


 Blog.nl  'Vijftig tinten-hotel' geweerd in Spanje

Een anomieme zakenman had plannen om een hotel te openen dat gebasseerd is op het boek 'Vijftig tinten grijs'. De gemeenteraad luisterde echter naar het protest van de 2500 inwoners en houdt het plan vooralsnog tegen.

De zakenman in kwestie had het aan de weg gelegen hotel L'Om del Llosar gehuurd om het te veranderen in een sm-plaats, met privé en publieke kelders, martelwerktuigen en kruizen. Op 1 augustus moest de plek open gaan, liet hij aan TheLocal.es weten.

De burgemeester van het plaatsje heeft de plannen echter geblokkeerd omdat de zakenman niet de vereiste papieren zou hebben en hij het sm-hotel niet in zijn stad wil hebben, vlakbij het centrum en het kerkje waarin altijd veel festiviteiten plaatshebben.

Bron: Daily MailTerug