Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Doma exclusieve SM Suite Te huur Den Haag

Bent u niet in het bezit van een SM Kelder of Sm Zolder om uw SM beleving thuis te beleven? Geeft de omgeving u overlast om ongestoord te spelen? Dan heeeft DOMA Sm studio voor u de oplossing
Lees verder

Meesteres Noir terug bij Doma

Meesteres Noir was jaren een vast gegeven in Doma SM Suite en met groot genoegen kunnen we dan ook melden dat ze weer terug is op het oude nest. Ondertussen heeft ze niet stil gezeten maar onder andere meer dan 40 films gemaakt voor Kim Hollands Meiden van Holland. Vanaf nu kan je weer voor haar afzien in het hartje van Den Haag.

Boek snel een sessie met: Meesteres Noir

http://www.mrsnoir.nl/
Nieuwsarchief

Nieuws Archief

Blog.nl 'Vijftig tinten-hotel' geweerd in Spanje


 Blog.nl  'Vijftig tinten-hotel' geweerd in Spanje

Een anomieme zakenman had plannen om een hotel te openen dat gebasseerd is op het boek 'Vijftig tinten grijs'. De gemeenteraad luisterde echter naar het protest van de 2500 inwoners en houdt het plan vooralsnog tegen.

De zakenman in kwestie had het aan de weg gelegen hotel L'Om del Llosar gehuurd om het te veranderen in een sm-plaats, met privé en publieke kelders, martelwerktuigen en kruizen. Op 1 augustus moest de plek open gaan, liet hij aan TheLocal.es weten.

De burgemeester van het plaatsje heeft de plannen echter geblokkeerd omdat de zakenman niet de vereiste papieren zou hebben en hij het sm-hotel niet in zijn stad wil hebben, vlakbij het centrum en het kerkje waarin altijd veel festiviteiten plaatshebben.

Bron: Daily MailTerug