Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Meesteres Noir terug bij Doma

Meesteres Noir was jaren een vast gegeven in Doma SM Suite en met groot genoegen kunnen we dan ook melden dat ze weer terug is op het oude nest. Ondertussen heeft ze niet stil gezeten maar onder andere meer dan 40 films gemaakt voor Kim Hollands Meiden van Holland. Vanaf nu kan je weer voor haar afzien in het hartje van Den Haag.

Boek snel een sessie met: Meesteres Noir

http://www.mrsnoir.nl/Winnares Tkw Awards 2017 als beste Dominante

Uit alle genomineerde is Mistress Diva Nikita Wilde van de Doma SM suite uitgeroepen tot de de beste Dominante van Nederland
Van harte gefeliciteerd namens al je dierbare slaafjes
Winnares Tkw Awards 2017 as Best Dominant
From all nominees, Mistress Diva Nikita Wild of the Doma SM suite has been named the best Dominant of the Netherlands
Congratulations on behalf of all your precious slaves
www.domasmsuite.nl
phone 0031(70)3601822Nieuws Archief

NU.nl Reacties op de trailer: vijftig tinten gruwelijk


 NU.nl  Reacties op de trailer: vijftig tinten gruwelijk

Woedend

Okee, dit is SM. Maar het is dan ook meteen het heftigste beeld uit de trailer en het duurt nog geen halve seconde. Maar dat let conservatieve Amerikanen natuurlijk niet om kilometers te vallen over de komst van de verfilming.

In Amerika zijn ze woedend. Op de website Porn Harms Action Centre, wordt kwaad gereageerd op de trailer. Ze vinden dat het "seksueel geweld promoot", "verkrachting en een seksuele cultuur die onze samenleving doordringt, goedkeurt" en "huiselijk geweld, met name tegen vrouwen, normaliseert".

Niet normaal

Ook klagen ze over de houding van opiniemakers zoals Oprah of de Today Show. Zij zeggen volgens de website met name tegen jongeren dat deze manier van seks normaal is en dat ze het maar eens moeten proberen.

Dan nog een storm van kritiek vanuit de Parents Television Council. "Dit is een boek en een film die SM-relaties romantiseren en normaliseren. Ik denk dat het zeer verontrustend is hoe deze romance in de trailer wordt gepresenteerd," zegt iemand van PTC tegen The Hollywood Reporter.

"Lame"

Zo ontdaan als de Amerikanen zijn, zo verontwaardigd zijn de Britten. Niet omdat ze zich een hoedje schrokken van het laatste shot, maar omdat ze zich de rest van de trailer afvroegen waarom de boel zo tam was. Het boek ging toch over seks?

"Fifty Shades of Lame", vinden Britse journalisten. Bij The Wrap schreven ze: "Er was een glimp van een zweep, een vluchtige blik op de actrice die een masker draagt". Verrassend tam, heet de preview.

https://www.youtube.com/watch?v=42iM2ul2UR8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Terug