Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Doma exclusieve SM Suite Te huur Den Haag

Bent u niet in het bezit van een SM Kelder of Sm Zolder om uw SM beleving thuis te beleven? Geeft de omgeving u overlast om ongestoord te spelen? Dan heeeft DOMA Sm studio voor u de oplossing
Lees verder

Meesteres Noir terug bij Doma

Meesteres Noir was jaren een vast gegeven in Doma SM Suite en met groot genoegen kunnen we dan ook melden dat ze weer terug is op het oude nest. Ondertussen heeft ze niet stil gezeten maar onder andere meer dan 40 films gemaakt voor Kim Hollands Meiden van Holland. Vanaf nu kan je weer voor haar afzien in het hartje van Den Haag.

Boek snel een sessie met: Meesteres Noir

http://www.mrsnoir.nl/
Nieuwsarchief

Nieuws Archief

NU.nl Reacties op de trailer: vijftig tinten gruwelijk


 NU.nl  Reacties op de trailer: vijftig tinten gruwelijk

Woedend

Okee, dit is SM. Maar het is dan ook meteen het heftigste beeld uit de trailer en het duurt nog geen halve seconde. Maar dat let conservatieve Amerikanen natuurlijk niet om kilometers te vallen over de komst van de verfilming.

In Amerika zijn ze woedend. Op de website Porn Harms Action Centre, wordt kwaad gereageerd op de trailer. Ze vinden dat het "seksueel geweld promoot", "verkrachting en een seksuele cultuur die onze samenleving doordringt, goedkeurt" en "huiselijk geweld, met name tegen vrouwen, normaliseert".

Niet normaal

Ook klagen ze over de houding van opiniemakers zoals Oprah of de Today Show. Zij zeggen volgens de website met name tegen jongeren dat deze manier van seks normaal is en dat ze het maar eens moeten proberen.

Dan nog een storm van kritiek vanuit de Parents Television Council. "Dit is een boek en een film die SM-relaties romantiseren en normaliseren. Ik denk dat het zeer verontrustend is hoe deze romance in de trailer wordt gepresenteerd," zegt iemand van PTC tegen The Hollywood Reporter.

"Lame"

Zo ontdaan als de Amerikanen zijn, zo verontwaardigd zijn de Britten. Niet omdat ze zich een hoedje schrokken van het laatste shot, maar omdat ze zich de rest van de trailer afvroegen waarom de boel zo tam was. Het boek ging toch over seks?

"Fifty Shades of Lame", vinden Britse journalisten. Bij The Wrap schreven ze: "Er was een glimp van een zweep, een vluchtige blik op de actrice die een masker draagt". Verrassend tam, heet de preview.

https://www.youtube.com/watch?v=42iM2ul2UR8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Terug