Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Doma exclusieve SM Suite Te huur Den Haag

Bent u niet in het bezit van een SM Kelder of Sm Zolder om uw SM beleving thuis te beleven? Geeft de omgeving u overlast om ongestoord te spelen? Dan heeeft DOMA Sm studio voor u de oplossing
Lees verder

Meesteres Noir terug bij Doma

Meesteres Noir was jaren een vast gegeven in Doma SM Suite en met groot genoegen kunnen we dan ook melden dat ze weer terug is op het oude nest. Ondertussen heeft ze niet stil gezeten maar onder andere meer dan 40 films gemaakt voor Kim Hollands Meiden van Holland. Vanaf nu kan je weer voor haar afzien in het hartje van Den Haag.

Boek snel een sessie met: Meesteres Noir

http://www.mrsnoir.nl/
Nieuwsarchief

Nieuws Archief

Gips extreme productie van Doma


Gips extreme productie van Doma

Gips extreme productie van Doma

Gips extreme productie van Doma

Gips extreme productie van Doma

Gips extreme productie van Doma

Het was een unieke uitnodiging om dit te kunnen filmen

Mark en Willem bedankt

Tegen de Belgische grens in een grote loods was een hele dag uitgetrokken om 4 slaven de dag van hun leven te bezorgen. Wij waren er getuige van en hebben prachtige opnamen hiervan kunnen maken voor onze Doma SM TV website. De film word op dit moment gemonteerd. (july 2012)

Meesteres Sfinx en Lady Clair van Doma waren uitgenodigd om aan deze bijzondere dag mee te maken. Zij vonden het zo bijzonder dat zij de Doma cliënten ook de mogelijkheid gaan bieden deze geweldige fetish mee te maken. Totaal vastgezet in het gips, een unieke ervaring! En de film is binnenkort te bekijken of te down loaden.

Hier alvast een impressie doormiddel van wat foto'sTerug