Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Doma exclusieve SM Suite Te huur Den Haag

Bent u niet in het bezit van een SM Kelder of Sm Zolder om uw SM beleving thuis te beleven? Geeft de omgeving u overlast om ongestoord te spelen? Dan heeeft DOMA Sm studio voor u de oplossing
Lees verder

Meesteres Noir terug bij Doma

Meesteres Noir was jaren een vast gegeven in Doma SM Suite en met groot genoegen kunnen we dan ook melden dat ze weer terug is op het oude nest. Ondertussen heeft ze niet stil gezeten maar onder andere meer dan 40 films gemaakt voor Kim Hollands Meiden van Holland. Vanaf nu kan je weer voor haar afzien in het hartje van Den Haag.

Boek snel een sessie met: Meesteres Noir

http://www.mrsnoir.nl/
Nieuwsarchief

Nieuws Archief

Nieuwe website online


Nieuwe website online

Dit is 'm dan, de nieuwe DOMA website. Tenminste... het begin is er. Met een vernieuwde contact rubriek met meer duidelijkheid en beter zelf te onderhouden. En een overzichtelijk beeld van alle activiteiten in de Doma studio. We kunnen u nu ook snel reageren op laatste nieuwtjes uit de BDSM wereld via de nieuws rubriek. Maar er komt meer aan. Zo krijgen ook onze sites Doma SM TV , SM dames zoeken en de Doma shop een totaal andere uitstraling. Er wordt hard aangewerkt ook deze sites zo spoedig mogelijk in "new style"te kunnen laten zien. Het team van Impressed, die dit hebben gemaakt, bedankt!! Zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk geweest.

JohnTerug