Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Meesteres Noir terug bij Doma

Meesteres Noir was jaren een vast gegeven in Doma SM Suite en met groot genoegen kunnen we dan ook melden dat ze weer terug is op het oude nest. Ondertussen heeft ze niet stil gezeten maar onder andere meer dan 40 films gemaakt voor Kim Hollands Meiden van Holland. Vanaf nu kan je weer voor haar afzien in het hartje van Den Haag.

Boek snel een sessie met: Meesteres Noir

http://www.mrsnoir.nl/Winnares Tkw Awards 2017 als beste Dominante

Uit alle genomineerde is Mistress Diva Nikita Wilde van de Doma SM suite uitgeroepen tot de de beste Dominante van Nederland
Van harte gefeliciteerd namens al je dierbare slaafjes
Winnares Tkw Awards 2017 as Best Dominant
From all nominees, Mistress Diva Nikita Wild of the Doma SM suite has been named the best Dominant of the Netherlands
Congratulations on behalf of all your precious slaves
www.domasmsuite.nl
phone 0031(70)3601822Nieuws Archief

Nieuwe website online


Nieuwe website online

Dit is 'm dan, de nieuwe DOMA website. Tenminste... het begin is er. Met een vernieuwde contact rubriek met meer duidelijkheid en beter zelf te onderhouden. En een overzichtelijk beeld van alle activiteiten in de Doma studio. We kunnen u nu ook snel reageren op laatste nieuwtjes uit de BDSM wereld via de nieuws rubriek. Maar er komt meer aan. Zo krijgen ook onze sites Doma SM TV , SM dames zoeken en de Doma shop een totaal andere uitstraling. Er wordt hard aangewerkt ook deze sites zo spoedig mogelijk in "new style"te kunnen laten zien. Het team van Impressed, die dit hebben gemaakt, bedankt!! Zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk geweest.

JohnTerug