Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Doma exclusieve SM Suite Te huur Den Haag

Bent u niet in het bezit van een SM Kelder of Sm Zolder om uw SM beleving thuis te beleven? Geeft de omgeving u overlast om ongestoord te spelen? Dan heeeft DOMA Sm studio voor u de oplossing
Lees verder

Meesteres Noir terug bij Doma

Meesteres Noir was jaren een vast gegeven in Doma SM Suite en met groot genoegen kunnen we dan ook melden dat ze weer terug is op het oude nest. Ondertussen heeft ze niet stil gezeten maar onder andere meer dan 40 films gemaakt voor Kim Hollands Meiden van Holland. Vanaf nu kan je weer voor haar afzien in het hartje van Den Haag.

Boek snel een sessie met: Meesteres Noir

http://www.mrsnoir.nl/
Nieuwsarchief

Nieuws Archief

Retro Fetish!!


Retro Fetish!!
Retro BDSM Live. We hebben video opnames uit 1983 terug gevonden! En deze digitaal bewerkt zoodat je ze weer duidelijk kunt bekijken. Unieke kijk in de Fetish en SM wereld van bijna 30 jaar geleden. Een stuk hardere sm, meer seks en zwaar pijnlijke behandelingen. Alles voor meer genot en onderwerping. Unieke videos. Een zware zweep behandeling van Mrs Sabine, een T-Girl in rubber, Nursing, een clinic, inwendig onderzoek, vernedring, een slaaf word gepijpt door een slavin en meer. Dat ware zware tijden, op het DOMA toneel. Uiterst strenge Meesteressen, pijn lijden en vernederende spelletjes. Kijk zelf!!

Terug