Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Meesteres Noir terug bij Doma

Meesteres Noir was jaren een vast gegeven in Doma SM Suite en met groot genoegen kunnen we dan ook melden dat ze weer terug is op het oude nest. Ondertussen heeft ze niet stil gezeten maar onder andere meer dan 40 films gemaakt voor Kim Hollands Meiden van Holland. Vanaf nu kan je weer voor haar afzien in het hartje van Den Haag.

Boek snel een sessie met: Meesteres Noir

http://www.mrsnoir.nl/Winnares Tkw Awards 2017 als beste Dominante

Uit alle genomineerde is Mistress Diva Nikita Wilde van de Doma SM suite uitgeroepen tot de de beste Dominante van Nederland
Van harte gefeliciteerd namens al je dierbare slaafjes
Winnares Tkw Awards 2017 as Best Dominant
From all nominees, Mistress Diva Nikita Wild of the Doma SM suite has been named the best Dominant of the Netherlands
Congratulations on behalf of all your precious slaves
www.domasmsuite.nl
phone 0031(70)3601822Nieuws Archief

Retro Fetish!!


Retro Fetish!!
Retro BDSM Live. We hebben video opnames uit 1983 terug gevonden! En deze digitaal bewerkt zoodat je ze weer duidelijk kunt bekijken. Unieke kijk in de Fetish en SM wereld van bijna 30 jaar geleden. Een stuk hardere sm, meer seks en zwaar pijnlijke behandelingen. Alles voor meer genot en onderwerping. Unieke videos. Een zware zweep behandeling van Mrs Sabine, een T-Girl in rubber, Nursing, een clinic, inwendig onderzoek, vernedring, een slaaf word gepijpt door een slavin en meer. Dat ware zware tijden, op het DOMA toneel. Uiterst strenge Meesteressen, pijn lijden en vernederende spelletjes. Kijk zelf!!

Terug