Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Meesteres Noir terug bij Doma

Meesteres Noir was jaren een vast gegeven in Doma SM Suite en met groot genoegen kunnen we dan ook melden dat ze weer terug is op het oude nest. Ondertussen heeft ze niet stil gezeten maar onder andere meer dan 40 films gemaakt voor Kim Hollands Meiden van Holland. Vanaf nu kan je weer voor haar afzien in het hartje van Den Haag.

Boek snel een sessie met: Meesteres Noir

http://www.mrsnoir.nl/Winnares Tkw Awards 2017 als beste Dominante

Uit alle genomineerde is Mistress Diva Nikita Wilde van de Doma SM suite uitgeroepen tot de de beste Dominante van Nederland
Van harte gefeliciteerd namens al je dierbare slaafjes
Winnares Tkw Awards 2017 as Best Dominant
From all nominees, Mistress Diva Nikita Wild of the Doma SM suite has been named the best Dominant of the Netherlands
Congratulations on behalf of all your precious slaves
www.domasmsuite.nl
phone 0031(70)3601822Nieuws Archief

Afgestudeerden zijn gek op bondage'


Afgestudeerden zijn gek op bondage'

De firma Lovehoney legde 2000 mensen een vragenlijst voor over hun avonturen in de slaapkamer. Een op de zeven mensen die geen studie hebben gedaan, gaf aan minstens een keer per dag seks te hebben, tegenover een op de tien afgestudeerden.

De niet-academici rapporteren ook gemiddeld meer verschillende sekspartners. Verder zijn ze minder monogaam, hebben ze relatief vaak een triootje gedaan en zijn ze positiever over hun eigen skills in bed dan mensen die wel naar de uni zijn geweest.

Mensen die zijn afgestudeerd, zitten relatief graag bovenop tijdens de seks. Opvallend is ook dat bondage bij 44 procent van de ex-studenten in de smaak valt. Van de mensen die niet naar de uni zijn geweest, is maar 37 procent gek op handboeien.

 

Bron : ANP BuzzO


Terug