Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Doma exclusieve SM Suite Te huur Den Haag

Bent u niet in het bezit van een SM Kelder of Sm Zolder om uw SM beleving thuis te beleven? Geeft de omgeving u overlast om ongestoord te spelen? Dan heeeft DOMA Sm studio voor u de oplossing
Lees verder

Meesteres Noir terug bij Doma

Meesteres Noir was jaren een vast gegeven in Doma SM Suite en met groot genoegen kunnen we dan ook melden dat ze weer terug is op het oude nest. Ondertussen heeft ze niet stil gezeten maar onder andere meer dan 40 films gemaakt voor Kim Hollands Meiden van Holland. Vanaf nu kan je weer voor haar afzien in het hartje van Den Haag.

Boek snel een sessie met: Meesteres Noir

http://www.mrsnoir.nl/
Nieuwsarchief

Nieuws Archief

Afgestudeerden zijn gek op bondage'


Afgestudeerden zijn gek op bondage'

De firma Lovehoney legde 2000 mensen een vragenlijst voor over hun avonturen in de slaapkamer. Een op de zeven mensen die geen studie hebben gedaan, gaf aan minstens een keer per dag seks te hebben, tegenover een op de tien afgestudeerden.

De niet-academici rapporteren ook gemiddeld meer verschillende sekspartners. Verder zijn ze minder monogaam, hebben ze relatief vaak een triootje gedaan en zijn ze positiever over hun eigen skills in bed dan mensen die wel naar de uni zijn geweest.

Mensen die zijn afgestudeerd, zitten relatief graag bovenop tijdens de seks. Opvallend is ook dat bondage bij 44 procent van de ex-studenten in de smaak valt. Van de mensen die niet naar de uni zijn geweest, is maar 37 procent gek op handboeien.

 

Bron : ANP BuzzO


Terug