Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Doma exclusieve SM Suite Te huur Den Haag

Bent u niet in het bezit van een SM Kelder of Sm Zolder om uw SM beleving thuis te beleven? Geeft de omgeving u overlast om ongestoord te spelen? Dan heeeft DOMA Sm studio voor u de oplossing
Lees verder

Meesteres Noir terug bij Doma

Meesteres Noir was jaren een vast gegeven in Doma SM Suite en met groot genoegen kunnen we dan ook melden dat ze weer terug is op het oude nest. Ondertussen heeft ze niet stil gezeten maar onder andere meer dan 40 films gemaakt voor Kim Hollands Meiden van Holland. Vanaf nu kan je weer voor haar afzien in het hartje van Den Haag.

Boek snel een sessie met: Meesteres Noir

http://www.mrsnoir.nl/
Nieuwsarchief

Nieuws Archief

Brandweer moet kinky stel van handboeien bevrijden


Brandweer moet kinky stel van handboeien bevrijden

Het stel kwam de kazerne binnenlopen met handboeien om. Tijdens hun verhitte liefdesdaad waren de twee hun sleutels verloren en zij konden daardoor de handboeien niet meer openen, zo meldt The Daily Star.

De twee twintigers waren lekker bezig, ze hadden wel zin om zich kinky vast te binden en wie weet wat nog meer. Dat lukte dus niet. Het stel realiseerde zich dat ze de sleutel kwijt waren en niks meer konden. Nabij hun huis was een brandweerkazerne, de enige oplossing, hadden ze gedacht.

De brandweermannen vonden het wel grappig. Brandweerman Paul Gyde: "Wij vonden het wel lollig, maar de vrouwen leken zich echter te schamen. We waren allang blij dat we hen konden losmaken."

Bron pow nieuwsTerug