Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Meesteres Noir terug bij Doma

Meesteres Noir was jaren een vast gegeven in Doma SM Suite en met groot genoegen kunnen we dan ook melden dat ze weer terug is op het oude nest. Ondertussen heeft ze niet stil gezeten maar onder andere meer dan 40 films gemaakt voor Kim Hollands Meiden van Holland. Vanaf nu kan je weer voor haar afzien in het hartje van Den Haag.

Boek snel een sessie met: Meesteres Noir

http://www.mrsnoir.nl/Winnares Tkw Awards 2017 als beste Dominante

Uit alle genomineerde is Mistress Diva Nikita Wilde van de Doma SM suite uitgeroepen tot de de beste Dominante van Nederland
Van harte gefeliciteerd namens al je dierbare slaafjes
Winnares Tkw Awards 2017 as Best Dominant
From all nominees, Mistress Diva Nikita Wild of the Doma SM suite has been named the best Dominant of the Netherlands
Congratulations on behalf of all your precious slaves
www.domasmsuite.nl
phone 0031(70)3601822Nieuws Archief

Brandweer moet kinky stel van handboeien bevrijden


Brandweer moet kinky stel van handboeien bevrijden

Het stel kwam de kazerne binnenlopen met handboeien om. Tijdens hun verhitte liefdesdaad waren de twee hun sleutels verloren en zij konden daardoor de handboeien niet meer openen, zo meldt The Daily Star.

De twee twintigers waren lekker bezig, ze hadden wel zin om zich kinky vast te binden en wie weet wat nog meer. Dat lukte dus niet. Het stel realiseerde zich dat ze de sleutel kwijt waren en niks meer konden. Nabij hun huis was een brandweerkazerne, de enige oplossing, hadden ze gedacht.

De brandweermannen vonden het wel grappig. Brandweerman Paul Gyde: "Wij vonden het wel lollig, maar de vrouwen leken zich echter te schamen. We waren allang blij dat we hen konden losmaken."

Bron pow nieuwsTerug