Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Doma exclusieve SM Suite Te huur Den Haag

Bent u niet in het bezit van een SM Kelder of Sm Zolder om uw SM beleving thuis te beleven? Geeft de omgeving u overlast om ongestoord te spelen? Dan heeeft DOMA Sm studio voor u de oplossing
Lees verder

Meesteres Noir terug bij Doma

Meesteres Noir was jaren een vast gegeven in Doma SM Suite en met groot genoegen kunnen we dan ook melden dat ze weer terug is op het oude nest. Ondertussen heeft ze niet stil gezeten maar onder andere meer dan 40 films gemaakt voor Kim Hollands Meiden van Holland. Vanaf nu kan je weer voor haar afzien in het hartje van Den Haag.

Boek snel een sessie met: Meesteres Noir

http://www.mrsnoir.nl/
Nieuwsarchief

Nieuws Archief

Dave Roelvink ook in NL ‘Fifty Shades of Grey


Dave Roelvink ook in NL ‘Fifty Shades of Grey

Een daarvan was het Nederlandse ‘De Overgave van Floor’, geschreven door Renee van Amstel, waarvan iedereen dacht dat dit net als E.L. James ook een vrouwelijke auteur zou zijn, maar het bleek een man.

Het nieuws van vanochtend was dat ook de veelbesproken, euhveelbekeken Dave Roelvink een rol speelt in een film, gebaseeerd op dit boek…..

Daarvoor moet je dan niet knipperen met de ogen, want hij kont een kleine 3 seconden voorbij in een fantasie van de vrouwelijke hoofdpersoon. Dave is houthakker 2, in acteurstermen heet dit ’3e speer van achteren’.

Wie wel uitgebreid in beeld komt is Rick Engelkens, maar die wordt in blote scenes vervangen door jongere lichamen.

De vrouwelijk hoofdrol is een nieuwe Nederlandse ster aan net filmfirmament, namelijk Sheena Tchai. Regisseur is Paul Ruven.

De erotische SM-rolprent is vandaag door de Nederlandse recensenten overigens finaal de grond ingeboord. Mede daardoor zijn er veel bioscopen die ‘De Overgave’ niet draaien.

Video clip

https://www.youtube.com/watch?v=0GDZD-j737

Bron Blog.nl

 Terug