Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Meesteres Noir terug bij Doma

Meesteres Noir was jaren een vast gegeven in Doma SM Suite en met groot genoegen kunnen we dan ook melden dat ze weer terug is op het oude nest. Ondertussen heeft ze niet stil gezeten maar onder andere meer dan 40 films gemaakt voor Kim Hollands Meiden van Holland. Vanaf nu kan je weer voor haar afzien in het hartje van Den Haag.

Boek snel een sessie met: Meesteres Noir

http://www.mrsnoir.nl/Winnares Tkw Awards 2017 als beste Dominante

Uit alle genomineerde is Mistress Diva Nikita Wilde van de Doma SM suite uitgeroepen tot de de beste Dominante van Nederland
Van harte gefeliciteerd namens al je dierbare slaafjes
Winnares Tkw Awards 2017 as Best Dominant
From all nominees, Mistress Diva Nikita Wild of the Doma SM suite has been named the best Dominant of the Netherlands
Congratulations on behalf of all your precious slaves
www.domasmsuite.nl
phone 0031(70)3601822Nieuws Archief

Dave Roelvink ook in NL ‘Fifty Shades of Grey


Dave Roelvink ook in NL ‘Fifty Shades of Grey

Een daarvan was het Nederlandse ‘De Overgave van Floor’, geschreven door Renee van Amstel, waarvan iedereen dacht dat dit net als E.L. James ook een vrouwelijke auteur zou zijn, maar het bleek een man.

Het nieuws van vanochtend was dat ook de veelbesproken, euhveelbekeken Dave Roelvink een rol speelt in een film, gebaseeerd op dit boek…..

Daarvoor moet je dan niet knipperen met de ogen, want hij kont een kleine 3 seconden voorbij in een fantasie van de vrouwelijke hoofdpersoon. Dave is houthakker 2, in acteurstermen heet dit ’3e speer van achteren’.

Wie wel uitgebreid in beeld komt is Rick Engelkens, maar die wordt in blote scenes vervangen door jongere lichamen.

De vrouwelijk hoofdrol is een nieuwe Nederlandse ster aan net filmfirmament, namelijk Sheena Tchai. Regisseur is Paul Ruven.

De erotische SM-rolprent is vandaag door de Nederlandse recensenten overigens finaal de grond ingeboord. Mede daardoor zijn er veel bioscopen die ‘De Overgave’ niet draaien.

Video clip

https://www.youtube.com/watch?v=0GDZD-j737

Bron Blog.nl

 Terug