Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Meesteres Noir terug bij Doma

Meesteres Noir was jaren een vast gegeven in Doma SM Suite en met groot genoegen kunnen we dan ook melden dat ze weer terug is op het oude nest. Ondertussen heeft ze niet stil gezeten maar onder andere meer dan 40 films gemaakt voor Kim Hollands Meiden van Holland. Vanaf nu kan je weer voor haar afzien in het hartje van Den Haag.

Boek snel een sessie met: Meesteres Noir

http://www.mrsnoir.nl/Winnares Tkw Awards 2017 als beste Dominante

Uit alle genomineerde is Mistress Diva Nikita Wilde van de Doma SM suite uitgeroepen tot de de beste Dominante van Nederland
Van harte gefeliciteerd namens al je dierbare slaafjes
Winnares Tkw Awards 2017 as Best Dominant
From all nominees, Mistress Diva Nikita Wild of the Doma SM suite has been named the best Dominant of the Netherlands
Congratulations on behalf of all your precious slaves
www.domasmsuite.nl
phone 0031(70)3601822Nieuws Archief

DERTIG MAANDEN CEL GEËIST VOOR SM-MEESTERES


De man in kwestie stierf op 22 juni 2010 inde SM-studio van Lucrezia. Hij had lachgas toegediend gekregen, maar dat had een zuurstoftekort veroorzaakt en was hem fataal geworden. Lucrezia is na de dood van de man gestopt met haar SM-studio. 

Volgens het openbaar ministerie hadden de vrouwen moeten weten dat het gas gevaarlijk was, maar hun advocaten betwisten dat. Volgens hen zou het om eenvoudig drijfgas gaan dat ook in de supermarkt te vinden is, bijvoorbeeld voor slagroomspuiten, en is het niet te vergelijken met medisch lachgas. Bovendien had Lucrezia het gas al vaker probleemloos gebruikt, ook bij zichzelf. 
Ook zeggen de advocaten dat de man het lachgas toegediend kreeg via een darmpje in zijn mond. Dat zou inhouden dat hij zelf moest zuigen om het gas binnen te krijgen en er van echte toediening door de dames dus weinig sprake was. 

Lucrezia en haar assistente vragen de vrijspraak. Het vonnis volgt op 21 februari.

 Terug