Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Doma exclusieve SM Suite Te huur Den Haag

Bent u niet in het bezit van een SM Kelder of Sm Zolder om uw SM beleving thuis te beleven? Geeft de omgeving u overlast om ongestoord te spelen? Dan heeeft DOMA Sm studio voor u de oplossing
Lees verder

Meesteres Noir terug bij Doma

Meesteres Noir was jaren een vast gegeven in Doma SM Suite en met groot genoegen kunnen we dan ook melden dat ze weer terug is op het oude nest. Ondertussen heeft ze niet stil gezeten maar onder andere meer dan 40 films gemaakt voor Kim Hollands Meiden van Holland. Vanaf nu kan je weer voor haar afzien in het hartje van Den Haag.

Boek snel een sessie met: Meesteres Noir

http://www.mrsnoir.nl/
Nieuwsarchief

Nieuws Archief

DERTIG MAANDEN CEL GEËIST VOOR SM-MEESTERES


De man in kwestie stierf op 22 juni 2010 inde SM-studio van Lucrezia. Hij had lachgas toegediend gekregen, maar dat had een zuurstoftekort veroorzaakt en was hem fataal geworden. Lucrezia is na de dood van de man gestopt met haar SM-studio. 

Volgens het openbaar ministerie hadden de vrouwen moeten weten dat het gas gevaarlijk was, maar hun advocaten betwisten dat. Volgens hen zou het om eenvoudig drijfgas gaan dat ook in de supermarkt te vinden is, bijvoorbeeld voor slagroomspuiten, en is het niet te vergelijken met medisch lachgas. Bovendien had Lucrezia het gas al vaker probleemloos gebruikt, ook bij zichzelf. 
Ook zeggen de advocaten dat de man het lachgas toegediend kreeg via een darmpje in zijn mond. Dat zou inhouden dat hij zelf moest zuigen om het gas binnen te krijgen en er van echte toediening door de dames dus weinig sprake was. 

Lucrezia en haar assistente vragen de vrijspraak. Het vonnis volgt op 21 februari.

 Terug