Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Doma exclusieve SM Suite Te huur Den Haag

Bent u niet in het bezit van een SM Kelder of Sm Zolder om uw SM beleving thuis te beleven? Geeft de omgeving u overlast om ongestoord te spelen? Dan heeeft DOMA Sm studio voor u de oplossing
Lees verder

Meesteres Noir terug bij Doma

Meesteres Noir was jaren een vast gegeven in Doma SM Suite en met groot genoegen kunnen we dan ook melden dat ze weer terug is op het oude nest. Ondertussen heeft ze niet stil gezeten maar onder andere meer dan 40 films gemaakt voor Kim Hollands Meiden van Holland. Vanaf nu kan je weer voor haar afzien in het hartje van Den Haag.

Boek snel een sessie met: Meesteres Noir

http://www.mrsnoir.nl/
Nieuwsarchief

Nieuws Archief

Eerste SM-studentenclub is een feit


Eerste SM-studentenclub is een feit

Je kunt er naast je studie allerlei interesses op nahouden. Bijvoorbeeld voor bondage en sadomasochisme (sm).

Goed nieuws voor die studenten: De Gentse universiteit heeft de studentenclub Kajira, voor studenten die bezig zijn met bondage en sm, officieel erkend.

Kajira betekent 'slaafmeisje'.

Voor zover bekend, is het de eerste officiële SM-vereniging voor studenten.

Borrelen met zweepjes

Borrelavonden met zweepjes zijn verboden. Er zijn duidelijke regels door de universiteit opgesteld.

Zo mogen er geen sm-activiteiten worden georganiseerd. De activiteiten mogen alleen opgesteld worden voor meerderjarigen. Praatavonden en informatiebijeenkomsten kunnen wel door de beugel.

De vereniging bestaat al een tijdje, maar is dus nu officieel erkend. Dat bekent dat de club subsidie krijgt en gebruik kan maken van lokalen.

 Terug