Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Doma exclusieve SM Suite Te huur Den Haag

Bent u niet in het bezit van een SM Kelder of Sm Zolder om uw SM beleving thuis te beleven? Geeft de omgeving u overlast om ongestoord te spelen? Dan heeeft DOMA Sm studio voor u de oplossing
Lees verder

Meesteres Noir terug bij Doma

Meesteres Noir was jaren een vast gegeven in Doma SM Suite en met groot genoegen kunnen we dan ook melden dat ze weer terug is op het oude nest. Ondertussen heeft ze niet stil gezeten maar onder andere meer dan 40 films gemaakt voor Kim Hollands Meiden van Holland. Vanaf nu kan je weer voor haar afzien in het hartje van Den Haag.

Boek snel een sessie met: Meesteres Noir

http://www.mrsnoir.nl/
Nieuwsarchief

Nieuws Archief

Het zijn vooral ouderen die met SM beginnen"


Het zijn vooral ouderen die met SM beginnen"

 


"We hebben klanten tot 80 jaar oud. Daar is ook niets mis mee, als je ouder wordt, heb je al heel wat ervaring, en wil je eens iets nieuws proberen natuurlijk", vertellen ze vanuit Pabo.

In de shop vind je prachtige sexy lingerie van Dita Von Teese, seksspeeltjes voor jongere vrouwen, leuke attributen voor vrijgezellenfeestjes, maar ook gespecialiseerde seksspeeltjes om het in bed allemaal net iets fijner te maken. Dat gaat van G-spotvibrators over gespecialiseerde vibrators die je kan inbrengen tijdens de seks om gemakkelijker een hoogtepunt te bekomen. Niet onnodig als je beseft dat 70% van de vrouwen geen orgasme kan bereiken zonder clitorale stimulans.

Achteraan de shop vind je echter ook een hoekje voor dames die toch nog net iets anders willen proberen. SM-gerichter, zoals in Vijftig Tinten vaak beschreven wordt. "De mensen komen naar hier met hun boek en vragen ons naar dat ene specifieke speeltje dat daarin beschreven wordt. We helpen ze dan vooruit en geven ook advies over het gebruik, zodat ze extra lang ervan kunnen genieten."

In de SM-reeks vind je echter ook kleine prikkel'mesjes' die je over het lichaam van de ander kan laten gaan. "Mensen zeggen ons wel eens: eenmaal je ermee begint, is het moeilijk om ermee te stoppen. Gewone seks geeft dan niet meer dezelfde voldoening als weleer. Deze prikkelhandtuigen geven voor een beginneling al een erg sterke sensatie als je ermee over hun huid glijdt, maar voor de ervaren beoefenaars is dit vaak nog te 'soft'. Zij gebruiken het soms tot bloedens toe. Het zijn vaak ook iets oudere dames die zich hiermee bezig houden. Ze zijn al zo ervaren in de slaapkamer, dat ze op zoek gaan naar nieuwe prikkelingen. En die vinden ze bij dit soort seks."

Wil je zelf ook eens een kijkje gaan nemen in de leuke shop? Vanaf 12 oktober kan je terecht op de Brugsesteenweg 427 in Roeselare.

Bron SHETerug