Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Doma exclusieve SM Suite Te huur Den Haag

Bent u niet in het bezit van een SM Kelder of Sm Zolder om uw SM beleving thuis te beleven? Geeft de omgeving u overlast om ongestoord te spelen? Dan heeeft DOMA Sm studio voor u de oplossing
Lees verder

Meesteres Noir terug bij Doma

Meesteres Noir was jaren een vast gegeven in Doma SM Suite en met groot genoegen kunnen we dan ook melden dat ze weer terug is op het oude nest. Ondertussen heeft ze niet stil gezeten maar onder andere meer dan 40 films gemaakt voor Kim Hollands Meiden van Holland. Vanaf nu kan je weer voor haar afzien in het hartje van Den Haag.

Boek snel een sessie met: Meesteres Noir

http://www.mrsnoir.nl/
Nieuwsarchief

Nieuws Archief

Pijnlijke kont


Pijnlijke kont

Pijnlijke kont

Pijnlijke kont

Pijnlijke kont

Pijnlijke kont

Slaaf asbakkieDark Domina's is een extreme video waarin de Engelse Meesteressen Kiana en Meesteres Caramel in doma sm studio slaven leren hoe de behandeling in hun studio's word uitgevoerd. De hele video is te downloaden in de memberarea of als streaming video te bekijken, Maar ook kan de video in clips bekeken worden, we zullen de aankomende dagen elke dag 1 nieuw deel van de video klaarzetten voor de liefhebbers van extreme spanking, caning tot de slaaf letterlijk niet meer kan of een slaaf die in zijn kont word gevingerd en daarna de in rubberen handschoenen gehulde vingers van de Meesteres moet schoonlikken. Handschoenen die net in zijn kont hebben gezeten dus. De slaaf krijgt daarna een grondige afspoelbeurt in de DOMA badkuip.

DUS... LID WORDEN ($38,50) OF GRATIS NAAR CLIPS KIJKEN? HIER KLIKKEN!Terug