Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Meesteres Noir terug bij Doma

Meesteres Noir was jaren een vast gegeven in Doma SM Suite en met groot genoegen kunnen we dan ook melden dat ze weer terug is op het oude nest. Ondertussen heeft ze niet stil gezeten maar onder andere meer dan 40 films gemaakt voor Kim Hollands Meiden van Holland. Vanaf nu kan je weer voor haar afzien in het hartje van Den Haag.

Boek snel een sessie met: Meesteres Noir

http://www.mrsnoir.nl/Winnares Tkw Awards 2017 als beste Dominante

Uit alle genomineerde is Mistress Diva Nikita Wilde van de Doma SM suite uitgeroepen tot de de beste Dominante van Nederland
Van harte gefeliciteerd namens al je dierbare slaafjes
Winnares Tkw Awards 2017 as Best Dominant
From all nominees, Mistress Diva Nikita Wild of the Doma SM suite has been named the best Dominant of the Netherlands
Congratulations on behalf of all your precious slaves
www.domasmsuite.nl
phone 0031(70)3601822Nieuws Archief

Pijnlijke kont


Pijnlijke kont

Pijnlijke kont

Pijnlijke kont

Pijnlijke kont

Pijnlijke kont

Slaaf asbakkieDark Domina's is een extreme video waarin de Engelse Meesteressen Kiana en Meesteres Caramel in doma sm studio slaven leren hoe de behandeling in hun studio's word uitgevoerd. De hele video is te downloaden in de memberarea of als streaming video te bekijken, Maar ook kan de video in clips bekeken worden, we zullen de aankomende dagen elke dag 1 nieuw deel van de video klaarzetten voor de liefhebbers van extreme spanking, caning tot de slaaf letterlijk niet meer kan of een slaaf die in zijn kont word gevingerd en daarna de in rubberen handschoenen gehulde vingers van de Meesteres moet schoonlikken. Handschoenen die net in zijn kont hebben gezeten dus. De slaaf krijgt daarna een grondige afspoelbeurt in de DOMA badkuip.

DUS... LID WORDEN ($38,50) OF GRATIS NAAR CLIPS KIJKEN? HIER KLIKKEN!Terug