Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Doma exclusieve SM Suite Te huur Den Haag

Bent u niet in het bezit van een SM Kelder of Sm Zolder om uw SM beleving thuis te beleven? Geeft de omgeving u overlast om ongestoord te spelen? Dan heeeft DOMA Sm studio voor u de oplossing
Lees verder

Meesteres Noir terug bij Doma

Meesteres Noir was jaren een vast gegeven in Doma SM Suite en met groot genoegen kunnen we dan ook melden dat ze weer terug is op het oude nest. Ondertussen heeft ze niet stil gezeten maar onder andere meer dan 40 films gemaakt voor Kim Hollands Meiden van Holland. Vanaf nu kan je weer voor haar afzien in het hartje van Den Haag.

Boek snel een sessie met: Meesteres Noir

http://www.mrsnoir.nl/
Nieuwsarchief

Nieuws Archief

Kale pot ,23 jaar, verkracht vriendin 52 jaar


Kale pot ,23 jaar, verkracht vriendin 52 jaar

McCarthy (foto) zou haar vriendin, met wie ze inmiddels negen maanden datete, tijdens de ruige seks bovendien hebben gestompt, gebeten en gewurgd. Ook werd de lesbo op leeftijd met de dood bedreigd.

Eerder op de dag hadden de twee potten al gevochten. De 52-jarige was daarbij bijna knock-out gegaan. Alsof dit alles nog niet zielig genoeg is, was het slachtoffer op de dag van de uit de hand gelopen SM-seks ook nog eens jarig.

'Wel vaker ruige seks'

McCarthy uit Lake Worth (Florida) zegt dat de twee wel vaker littekens overhielden aan ruige seks. "Nee" betekende "ja" als de twee in bed lagen. De agressieve vrouw heeft inmiddels excuses gemaakt aan haar vriendin, meldt Daily Mail.

Bron Pow nieuwsTerug