Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Meesteres Noir terug bij Doma

Meesteres Noir was jaren een vast gegeven in Doma SM Suite en met groot genoegen kunnen we dan ook melden dat ze weer terug is op het oude nest. Ondertussen heeft ze niet stil gezeten maar onder andere meer dan 40 films gemaakt voor Kim Hollands Meiden van Holland. Vanaf nu kan je weer voor haar afzien in het hartje van Den Haag.

Boek snel een sessie met: Meesteres Noir

http://www.mrsnoir.nl/Winnares Tkw Awards 2017 als beste Dominante

Uit alle genomineerde is Mistress Diva Nikita Wilde van de Doma SM suite uitgeroepen tot de de beste Dominante van Nederland
Van harte gefeliciteerd namens al je dierbare slaafjes
Winnares Tkw Awards 2017 as Best Dominant
From all nominees, Mistress Diva Nikita Wild of the Doma SM suite has been named the best Dominant of the Netherlands
Congratulations on behalf of all your precious slaves
www.domasmsuite.nl
phone 0031(70)3601822Nieuws Archief

Kale pot ,23 jaar, verkracht vriendin 52 jaar


Kale pot ,23 jaar, verkracht vriendin 52 jaar

McCarthy (foto) zou haar vriendin, met wie ze inmiddels negen maanden datete, tijdens de ruige seks bovendien hebben gestompt, gebeten en gewurgd. Ook werd de lesbo op leeftijd met de dood bedreigd.

Eerder op de dag hadden de twee potten al gevochten. De 52-jarige was daarbij bijna knock-out gegaan. Alsof dit alles nog niet zielig genoeg is, was het slachtoffer op de dag van de uit de hand gelopen SM-seks ook nog eens jarig.

'Wel vaker ruige seks'

McCarthy uit Lake Worth (Florida) zegt dat de twee wel vaker littekens overhielden aan ruige seks. "Nee" betekende "ja" als de twee in bed lagen. De agressieve vrouw heeft inmiddels excuses gemaakt aan haar vriendin, meldt Daily Mail.

Bron Pow nieuwsTerug