Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Meesteres Noir terug bij Doma

Meesteres Noir was jaren een vast gegeven in Doma SM Suite en met groot genoegen kunnen we dan ook melden dat ze weer terug is op het oude nest. Ondertussen heeft ze niet stil gezeten maar onder andere meer dan 40 films gemaakt voor Kim Hollands Meiden van Holland. Vanaf nu kan je weer voor haar afzien in het hartje van Den Haag.

Boek snel een sessie met: Meesteres Noir

http://www.mrsnoir.nl/Winnares Tkw Awards 2017 als beste Dominante

Uit alle genomineerde is Mistress Diva Nikita Wilde van de Doma SM suite uitgeroepen tot de de beste Dominante van Nederland
Van harte gefeliciteerd namens al je dierbare slaafjes
Winnares Tkw Awards 2017 as Best Dominant
From all nominees, Mistress Diva Nikita Wild of the Doma SM suite has been named the best Dominant of the Netherlands
Congratulations on behalf of all your precious slaves
www.domasmsuite.nl
phone 0031(70)3601822Nieuws Archief

Oude Luxor omgetoverd tot spannende sm-kelder


Oude Luxor omgetoverd tot spannende sm-kelder

Maar ook de hele heisa rondom het boek zal niet buiten schot blijven. Brigitte Heitzer, Eva Poppink, Rosalie de Jong, Abel Nienhuis en Jolanda van den Berg nemen de overige rollen op zich om welgeteld drie werelden te creëren. Vijftig Tinten… De Parodie draait om drie dames die voor hun boekenclubje de erotische trilogie besluiten te gaan lezen. Tegelijkertijd verschijnen op het toneel de parallelle werelden van auteur E.L. James en haar man, maar natuurlijk ook die van Christian Grey en Anastasia Steele.

Hoofdrolspeelster Birgit Schuurman ziet er niet tegenop om in haar rol van verlegen meisje uit te groeien tot seksgodin. “Ik ben niet preuts aangelegd”, vertelt ze, “en als het in een komische vorm wordt gegoten als bij deze parodie vind ik het helemaal niet erg.” Keiharde erotiek verwacht ze dan ook niet op het podium. “Het gaat natuurlijk wel over seks en onderdanigheid, maar het wordt echt geen casa rosso-act. Ik denk dat deze komische vorm ook veel leuker is, dus kom maar op!”

Drie maanden geleden vertrokken de producenten naar Amerika om daar de originele versie van de parodie te bekijken. Met de vrijheid om de humor naar de Nederlandse cultuur aan te passen, wordt er hard gewerkt aan de productie die in september al op de planken moet staan. “Ik vind het juist heel erg spannend dat het allemaal zo snel moet”, zegt Schuurman. “Dit is echt een feest voor de makers en de acteurs, omdat iedereen zoveel kan inbrengen. Ik heb er heel erg veel zin in.”Vijftig Tinten… De Parodie gaat op 8 september in première in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Vervolgens trekt de productie langs verschillende theaters in Nederland. Kijk voor de hele speellijst op www.vijftigtintendeparodie.nl 

 

Bron Metro

Terug