Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Meesteres Noir terug bij Doma

Meesteres Noir was jaren een vast gegeven in Doma SM Suite en met groot genoegen kunnen we dan ook melden dat ze weer terug is op het oude nest. Ondertussen heeft ze niet stil gezeten maar onder andere meer dan 40 films gemaakt voor Kim Hollands Meiden van Holland. Vanaf nu kan je weer voor haar afzien in het hartje van Den Haag.

Boek snel een sessie met: Meesteres Noir

http://www.mrsnoir.nl/Winnares Tkw Awards 2017 als beste Dominante

Uit alle genomineerde is Mistress Diva Nikita Wilde van de Doma SM suite uitgeroepen tot de de beste Dominante van Nederland
Van harte gefeliciteerd namens al je dierbare slaafjes
Winnares Tkw Awards 2017 as Best Dominant
From all nominees, Mistress Diva Nikita Wild of the Doma SM suite has been named the best Dominant of the Netherlands
Congratulations on behalf of all your precious slaves
www.domasmsuite.nl
phone 0031(70)3601822Nieuws Archief

SM BLIJKT SLEUTEL TOT SUCCES GORDON


SM BLIJKT SLEUTEL TOT SUCCES GORDON

a. Alleen dat weten ze zelf nog niet. Ze kleden zich namelijk niet goed en daarom biedt Gordon ze een metamorfose aan, na eerst een dozijn 'hoe lelijk vindt u deze vrouw eigenlijk?' voxpopjes te hebben gedaan en honderd keer in lachen te zijn uitgebarsten om zoveel lelijkheid. Gordon heeft namelijk recht van spreken want die is zelf heel knap. Goed. Vandaag is het feest in huize Heuckeroth want zoveel kijkers heeft Gordon naar eigen zeggen nog nooit 'getrokken'. (Oh god wat zijn wij erg.) Komt automatisch de vraag bovendrijven: hoe komt dat dan? Waarom scoorde juist deze aflevering zo goed? Nou, omdat er een sm-mevrouw in zat! Gordon & sm is gewoon een gouden combi. Hier, vorig jaar zomer jubelde de bdsm-media ook al over een kijkcijferklapperrr toen Gordon een sm-vrouwtje voor lul zette. Goed onthouden dus, sm pakjes scoren a.l.t.i.j.d. En van enige verontwaardiging binnen de scene (beeldvorming, parodie, imagoschade) is ook geen sprake dus daar hoeft Goor zich ook geen zorgen om te maken. Sterker nog, hij doet het (samen met Jody Bernal, dat meisje van K-otic en Jeroen Pauw) juist heel goed in dit soort kringen!

Bron GlamoramaTerug