Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Doma exclusieve SM Suite Te huur Den Haag

Bent u niet in het bezit van een SM Kelder of Sm Zolder om uw SM beleving thuis te beleven? Geeft de omgeving u overlast om ongestoord te spelen? Dan heeeft DOMA Sm studio voor u de oplossing
Lees verder

Meesteres Noir terug bij Doma

Meesteres Noir was jaren een vast gegeven in Doma SM Suite en met groot genoegen kunnen we dan ook melden dat ze weer terug is op het oude nest. Ondertussen heeft ze niet stil gezeten maar onder andere meer dan 40 films gemaakt voor Kim Hollands Meiden van Holland. Vanaf nu kan je weer voor haar afzien in het hartje van Den Haag.

Boek snel een sessie met: Meesteres Noir

http://www.mrsnoir.nl/
Nieuwsarchief

Nieuws Archief

SM BLIJKT SLEUTEL TOT SUCCES GORDON


SM BLIJKT SLEUTEL TOT SUCCES GORDON

a. Alleen dat weten ze zelf nog niet. Ze kleden zich namelijk niet goed en daarom biedt Gordon ze een metamorfose aan, na eerst een dozijn 'hoe lelijk vindt u deze vrouw eigenlijk?' voxpopjes te hebben gedaan en honderd keer in lachen te zijn uitgebarsten om zoveel lelijkheid. Gordon heeft namelijk recht van spreken want die is zelf heel knap. Goed. Vandaag is het feest in huize Heuckeroth want zoveel kijkers heeft Gordon naar eigen zeggen nog nooit 'getrokken'. (Oh god wat zijn wij erg.) Komt automatisch de vraag bovendrijven: hoe komt dat dan? Waarom scoorde juist deze aflevering zo goed? Nou, omdat er een sm-mevrouw in zat! Gordon & sm is gewoon een gouden combi. Hier, vorig jaar zomer jubelde de bdsm-media ook al over een kijkcijferklapperrr toen Gordon een sm-vrouwtje voor lul zette. Goed onthouden dus, sm pakjes scoren a.l.t.i.j.d. En van enige verontwaardiging binnen de scene (beeldvorming, parodie, imagoschade) is ook geen sprake dus daar hoeft Goor zich ook geen zorgen om te maken. Sterker nog, hij doet het (samen met Jody Bernal, dat meisje van K-otic en Jeroen Pauw) juist heel goed in dit soort kringen!

Bron GlamoramaTerug