Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Meesteres Noir terug bij Doma

Meesteres Noir was jaren een vast gegeven in Doma SM Suite en met groot genoegen kunnen we dan ook melden dat ze weer terug is op het oude nest. Ondertussen heeft ze niet stil gezeten maar onder andere meer dan 40 films gemaakt voor Kim Hollands Meiden van Holland. Vanaf nu kan je weer voor haar afzien in het hartje van Den Haag.

Boek snel een sessie met: Meesteres Noir

http://www.mrsnoir.nl/Winnares Tkw Awards 2017 als beste Dominante

Uit alle genomineerde is Mistress Diva Nikita Wilde van de Doma SM suite uitgeroepen tot de de beste Dominante van Nederland
Van harte gefeliciteerd namens al je dierbare slaafjes
Winnares Tkw Awards 2017 as Best Dominant
From all nominees, Mistress Diva Nikita Wild of the Doma SM suite has been named the best Dominant of the Netherlands
Congratulations on behalf of all your precious slaves
www.domasmsuite.nl
phone 0031(70)3601822Nieuws Archief

Doma Studio Te huur


Doma  Studio Te huur
 Bij DOMA SM studio kunt u zeer discreet en in alle rust in een van onze luxe stijlvolle speelruimtes uw fantasieën realiseren. Mocht u behoefte hebben aan deelname van een meesteres of slavin in Uw spel, laat het ons dan weten. Onze dames assisteren ook bij startende koppels. En.. de DOMA SM studio ligt in een rustige wijk in Den Haag Zuid waar u kosteloos en discreet kunt parkeren.

Onze volledig ingerichte ruimtes zijn te huur, € 95,= per uur. (2 uur €175 of 3 uur voor € 225,=. Voor koppels, professionele SM Dames, fotografie en filmopnames. Maar DOMA SM STUDIO biedt ook perfecte faciliteiten voor volledig verzorgde prive SM party’s tot maximaal 16 personen. Voor reservering of meer informatie belt u 070 3601822 . 7 dagen per week. Klik op deze link om te zien wat voor handen is in DE SM STUDIO, hebt u nog andere wensen laat het ons gerust weten... U kunt bij ons betalen met uw Credit Card. Neem een virtuele tour (LINK)van de studio of bekijk het onderstaande filmpje.

 http://www.smclubdoma.nl/nl/Studio-verhuurTerug