Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Doma exclusieve SM Suite Te huur Den Haag

Bent u niet in het bezit van een SM Kelder of Sm Zolder om uw SM beleving thuis te beleven? Geeft de omgeving u overlast om ongestoord te spelen? Dan heeeft DOMA Sm studio voor u de oplossing
Lees verder

Meesteres Noir terug bij Doma

Meesteres Noir was jaren een vast gegeven in Doma SM Suite en met groot genoegen kunnen we dan ook melden dat ze weer terug is op het oude nest. Ondertussen heeft ze niet stil gezeten maar onder andere meer dan 40 films gemaakt voor Kim Hollands Meiden van Holland. Vanaf nu kan je weer voor haar afzien in het hartje van Den Haag.

Boek snel een sessie met: Meesteres Noir

http://www.mrsnoir.nl/
Nieuwsarchief

Nieuws Archief

Vreemde fetish: SM-meesteres gebruikt penis om bloed af te tappen


Vreemde fetish: SM-meesteres gebruikt penis om bloed af te tappen

Als je nog nooit met je handjes aan een spijlenbed hebt vastgezeten, hoor je er niet bij. Nou OK nog een baar van die wonderballetjes in je vagina en je telt als vrouw anno 2013 helemaal mee.

Maar er is geen tak van ‘sport’ waarbij het zo belangrijk is om grenzen te stellen en er vallen dan ook regelmatig slachtoffers. Uit de hand gelopen SM heet dat….

In Japan is een meesteres in de boeien geslagen. Deze keer niet voor de fun, maar wel in het echie. Mannen kwamen na een behandeling bij deze Yuka met bloedende piemels naar buiten.

Ieder z’n meug, maar de heren lieten hun edele delen door deze haaibaai met injectienaalden bewerken en zelfs in Japan heb je daar een medisch diploma voor nodig en die had de 43-jarige Yuka niet.

Volgens Sponichi was er al vaker ‘bloed aan de paal’.

Op haar website stond een filmpje waar niet alleen naalden in werden gebruikt, maar waarin te zien was dat de meesteres onderdanige penissen ook gebruikte om bloed af te tappen.

Voer voor vampierenfilms. Voorlopig moet Yuka terug naar de ouderwetse zwepen, kettingen en wagenwielen.

Dit is de site waarop zij te vinden is voor de liefhebber!!!!

http://femdom.sadistic-mistress.com/Mistress/Tokyo/Shemale-Mistress-Yuka/4407.html

Bron, Seks.blog.nl

Terug