Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Doma exclusieve SM Suite Te huur Den Haag

Bent u niet in het bezit van een SM Kelder of Sm Zolder om uw SM beleving thuis te beleven? Geeft de omgeving u overlast om ongestoord te spelen? Dan heeeft DOMA Sm studio voor u de oplossing
Lees verder

Meesteres Noir terug bij Doma

Meesteres Noir was jaren een vast gegeven in Doma SM Suite en met groot genoegen kunnen we dan ook melden dat ze weer terug is op het oude nest. Ondertussen heeft ze niet stil gezeten maar onder andere meer dan 40 films gemaakt voor Kim Hollands Meiden van Holland. Vanaf nu kan je weer voor haar afzien in het hartje van Den Haag.

Boek snel een sessie met: Meesteres Noir

http://www.mrsnoir.nl/
Nieuwsarchief

Nieuws Archief

Vreemde fetish: vrouw laat naakte man als hondje uit


Vreemde fetish: vrouw laat naakte man als hondje uit

Maar ‘een straatje om gaan’ roept bij sommigen ander associaties op.

Een Amerikaans koppel uit de staat Ohio wordt mogelijk voor ‘ongepast naaktlopen’.

De klacht kwam bij de politie terecht nadat een automobiliste een foto maakte, waarop te zien hoe de vrouw haar naakte vriend langs een drukke weg uitlaat aan een riem………

De vrouw droeg een paars nachthemd en de man alleen een kap over zijn hoofd. Met vastgebonden handen en enkels kroop hij aan de leiband langs de weg.

De politie deed onderzoek in de buurt en kwam er al snel achter wie het duo was. Toen ze bij de 53-jarige Barbara Jean Geardello en haar vriend Robert Deyell (56) aanbelden, ontkenden die in eerste instantie. Later bekenden ze echter, omdat een ooggetuige hen had herkend.

“Ze vertelden dat het om een onschuldig seksspel ging”, zegt Nelson Croft, van het politiebureau in Ohio. “Behalve wat striemen op enkels en voeten liep de man geen zichtbare letsels op.”

Bron Blog.nl

Terug