Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Meesteres Noir terug bij Doma

Meesteres Noir was jaren een vast gegeven in Doma SM Suite en met groot genoegen kunnen we dan ook melden dat ze weer terug is op het oude nest. Ondertussen heeft ze niet stil gezeten maar onder andere meer dan 40 films gemaakt voor Kim Hollands Meiden van Holland. Vanaf nu kan je weer voor haar afzien in het hartje van Den Haag.

Boek snel een sessie met: Meesteres Noir

http://www.mrsnoir.nl/Winnares Tkw Awards 2017 als beste Dominante

Uit alle genomineerde is Mistress Diva Nikita Wilde van de Doma SM suite uitgeroepen tot de de beste Dominante van Nederland
Van harte gefeliciteerd namens al je dierbare slaafjes
Winnares Tkw Awards 2017 as Best Dominant
From all nominees, Mistress Diva Nikita Wild of the Doma SM suite has been named the best Dominant of the Netherlands
Congratulations on behalf of all your precious slaves
www.domasmsuite.nl
phone 0031(70)3601822Nieuws Archief

Vreemde fetish: vrouw laat naakte man als hondje uit


Vreemde fetish: vrouw laat naakte man als hondje uit

Maar ‘een straatje om gaan’ roept bij sommigen ander associaties op.

Een Amerikaans koppel uit de staat Ohio wordt mogelijk voor ‘ongepast naaktlopen’.

De klacht kwam bij de politie terecht nadat een automobiliste een foto maakte, waarop te zien hoe de vrouw haar naakte vriend langs een drukke weg uitlaat aan een riem………

De vrouw droeg een paars nachthemd en de man alleen een kap over zijn hoofd. Met vastgebonden handen en enkels kroop hij aan de leiband langs de weg.

De politie deed onderzoek in de buurt en kwam er al snel achter wie het duo was. Toen ze bij de 53-jarige Barbara Jean Geardello en haar vriend Robert Deyell (56) aanbelden, ontkenden die in eerste instantie. Later bekenden ze echter, omdat een ooggetuige hen had herkend.

“Ze vertelden dat het om een onschuldig seksspel ging”, zegt Nelson Croft, van het politiebureau in Ohio. “Behalve wat striemen op enkels en voeten liep de man geen zichtbare letsels op.”

Bron Blog.nl

Terug