Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Meesteres Noir terug bij Doma

Meesteres Noir was jaren een vast gegeven in Doma SM Suite en met groot genoegen kunnen we dan ook melden dat ze weer terug is op het oude nest. Ondertussen heeft ze niet stil gezeten maar onder andere meer dan 40 films gemaakt voor Kim Hollands Meiden van Holland. Vanaf nu kan je weer voor haar afzien in het hartje van Den Haag.

Boek snel een sessie met: Meesteres Noir

http://www.mrsnoir.nl/Winnares Tkw Awards 2017 als beste Dominante

Uit alle genomineerde is Mistress Diva Nikita Wilde van de Doma SM suite uitgeroepen tot de de beste Dominante van Nederland
Van harte gefeliciteerd namens al je dierbare slaafjes
Winnares Tkw Awards 2017 as Best Dominant
From all nominees, Mistress Diva Nikita Wild of the Doma SM suite has been named the best Dominant of the Netherlands
Congratulations on behalf of all your precious slaves
www.domasmsuite.nl
phone 0031(70)3601822Nieuws

DNB-MEDEWERKER = SM-MEESTERES ONTSLAGEN


DNB-MEDEWERKER = SM-MEESTERES ONTSLAGEN

De vrouw, die 450 euro als starttarief hanteerde, werd pas na zes jaar ontmaskerd. Uit onderzoek van Quote blijkt dat ze zelfs SS-commandante wilde spelen tegen betaling. Eind oktober is de medewerker na acht jaar trouwe dienst ontslagen.

Conchita van der Waal, zoals het pseudoniem van de high class nymphomaniac luidde, deed onder meer aan cock and ball torturing en snowballen. Op haar website was niet alleen haar cup F te bewonderen, maar poseerde de dame ook met een SS-pet op haar hoofd. Inmiddels heeft ze haar website offline gehaald.

Het bijbaantje van de vrouw is saillant, omdat DNB juist zeer hoge integriteitseisen aan zijn medewerkers stelt. Van de 5.469 mensen die vanaf 2011 zijn gescreend om hun geschiktheid voor een baan te testen, werden 614 kandidaten afgewezen. Voor kandidaten die in de trustsector aan de slag wilden werd zelfs 36 procent afgekeurd.

BRON POW NIEUWSTerug