Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Doma exclusieve SM Suite Te huur Den Haag

Bent u niet in het bezit van een SM Kelder of Sm Zolder om uw SM beleving thuis te beleven? Geeft de omgeving u overlast om ongestoord te spelen? Dan heeeft DOMA Sm studio voor u de oplossing
Lees verder

Meesteres Noir terug bij Doma

Meesteres Noir was jaren een vast gegeven in Doma SM Suite en met groot genoegen kunnen we dan ook melden dat ze weer terug is op het oude nest. Ondertussen heeft ze niet stil gezeten maar onder andere meer dan 40 films gemaakt voor Kim Hollands Meiden van Holland. Vanaf nu kan je weer voor haar afzien in het hartje van Den Haag.

Boek snel een sessie met: Meesteres Noir

http://www.mrsnoir.nl/
Nieuwsarchief

Nieuws

DNB-MEDEWERKER = SM-MEESTERES ONTSLAGEN


DNB-MEDEWERKER = SM-MEESTERES ONTSLAGEN

De vrouw, die 450 euro als starttarief hanteerde, werd pas na zes jaar ontmaskerd. Uit onderzoek van Quote blijkt dat ze zelfs SS-commandante wilde spelen tegen betaling. Eind oktober is de medewerker na acht jaar trouwe dienst ontslagen.

Conchita van der Waal, zoals het pseudoniem van de high class nymphomaniac luidde, deed onder meer aan cock and ball torturing en snowballen. Op haar website was niet alleen haar cup F te bewonderen, maar poseerde de dame ook met een SS-pet op haar hoofd. Inmiddels heeft ze haar website offline gehaald.

Het bijbaantje van de vrouw is saillant, omdat DNB juist zeer hoge integriteitseisen aan zijn medewerkers stelt. Van de 5.469 mensen die vanaf 2011 zijn gescreend om hun geschiktheid voor een baan te testen, werden 614 kandidaten afgewezen. Voor kandidaten die in de trustsector aan de slag wilden werd zelfs 36 procent afgekeurd.

BRON POW NIEUWSTerug